In één oogopslag op de hoogte

Met track en trace volgt u elke zending op de voet, dag en nacht. Maar dat is niet alles. Wist u dat u met onze gratis verzendtool My DHL Portal nóg meer inzicht krijgt in de status van uw zendingen?

My DHL Portal
Complete controle over uw zending

Met onze alles-in-één verzendoplossing My DHL Portal heeft u grip op elke zending. Zodra uw pakket- of palletzending de deur uit is, houden we u op de hoogte van elke stap in het verzendproces. Doet er zich een uitzondering voor? Dan ziet u dat direct in het handige dashboard. En met een paar muisklikken maakt u overzichtelijke rapportages. Zo sluiten uw zendingen naadloos aan op uw logistieke processen.

Alles over My DHL Portal

Focus op performance
Een kijkje in de controlekamer

Ons Operations Excellence team houdt het verloop van uw zendingen non-stop in de gaten. Zien ze iets opvallends of afwijkends in onze live data? Dan gaan letterlijk de alarmbellen af en grijpen ze vaak al in voordat er echt iets misgaat. En dat is nog maar het topje van de ijsberg van wat we doen om u een topservice aan te bieden. Benieuwd naar de rest?

Check onze zakelijke diensten

Vragen over uw zending?

Op onze zakelijke supportpagina vindt u meer informatie over het versturen van pakketten en pallets met DHL eCommerce. Of misschien vindt u het antwoord bij de veelgestelde vragen.

Hoe groot en zwaar mag mijn zakelijke zending zijn?

Dat ligt eraan of u pakketten verstuurt of pallets. Bekijk hier de exacte informatie over afmetingen en gewicht.

Hoe lang duurt het voordat m’n zending aankomt?

De levertijd van uw zending hangt af van de bestemming. Binnen de Benelux wordt uw zending de volgende werkdag al geleverd. Voor Europese landen buiten de Benelux gelden andere levertijden. Bekijk hier het complete overzicht van de transittijden.

Hoe pak ik mijn zending het stevigst in?

We helpen u graag op weg met handige verpakkingstips. Een tipje van de sluier? Kies een verpakking met passende afmetingen, vul lege ruimte met vulmateriaal en gebruik voor waardevolle zendingen dubbelgelaagd karton.

Direct contact
Ons team staat voor u klaar

Liever persoonlijk contact? Onze klantendienst helpt u graag met al uw vragen

Waarmee kunnen we u helpen?