Grenzeloze service
Koploper in vervoer

DHL eCommerce levert voor u bij bedrijven en particulieren in heel Europa. Bovendien vervoeren we zowel uw pakketten als uw pallets, in één gecombineerde service. Om koploper te blijven, innoveren we continu. Bijvoorbeeld met state-of-the-art verzendoplossingen, handige (gratis) tools en alternatieve transportmiddelen. Zoekt u een logistieke partner die met u meedenkt? Dan bent u bij DHL eCommerce aan het juiste adres.

Zendingen naar bedrijven

Van een klein pakje tot een grote pallet: DHL eCommerce weet er raad mee. Bovendien halen we beide type zendingen tegelijk bij u af. Door ons sorteerproces volledig op uw wensen af te stemmen, maken we het u zo gemakkelijk mogelijk.

Pakketten naar particulieren

Een pakket naar een online klant in Mechelen of München? Met DHL eCommerce kunt u in heel Europa rekenen op dezelfde snelle en betrouwbare pakketservice, afgestemd op de lokale voorkeuren in het land van bestemming.

Hightech verzendservice

We geloven dat IT de toekomst is. Daarom investeren we volop in handige online oplossingen waarmee we u én uw klanten vooruithelpen. Kijk maar naar onze prijswinnende verzendservice My DHL Portal, of naar onze hypermoderne tools. Wilt u deze digitale diensten integreren in uw webshop? Gebruik dan onze API of plug-ins. Stuk voor stuk gratis beschikbaar.

Check onze online tools

Expertise in uw sector

De ene branche is de andere niet. DHL eCommerce kent de verschillen en is graag een partner met verstand van zaken. We focussen op 6 sectoren: e-commerce, retail, healthcare, hightech, industrie & bouw en automotive. Vertrouw op onze expertise en blijf uw concurrentie een stapje voor.

E-commerce
Optimale online beleving

Over al uw verkoopkanalen dezelfde beleving bieden, dat is ons doel. Uw online klanten ervaren zo een optimale klantreis – van bestelling tot levering. En voor u is elk kanaal kassa.

Expertise voor e-commerce

Retail
Werk aan de winkel

We werken graag met retailers, en zij graag met ons. Waarom? We bieden logistieke voordelen waar winkeliers wat aan hebben. Bekijk hoe we uw business kunnen ondersteunen.

Expertise voor retail

Healthcare
Zorgzaam voor zorg

De gezondheidszorg is een delicate sector. DHL eCommerce snapt dat kleine missers grote gevolgen kunnen hebben. Daarom zetten we zorgzaamheid voorop en laten we niets aan het toeval over.

Expertise voor healthcare

Hightech
Hightech, human touch

Precisie is cruciaal in de hightechindustrie. Met een stipte levering, veilig transport en state-of-the art oplossingen helpen we onze partners continu innoveren en dragen we bij aan een optimale supplychain.

Expertise voor hightech

Industrie en bouw
Huizenhoge expertise

Onze service voor de industrie en bouw is ingericht om alle schakels naadloos te verbinden. Zo leveren we zelfs tot óp de bouwwerf. Kortom, op DHL eCommerce kunt u bouwen.

Expertise met industrie en bouw

Automotive
Snel schakelen

DHL vindt binnen de automotive al jaren moeiteloos de weg. We zijn marktleider in B2B-leveringen, expert in transport van losse onderdelen én vertrouwd met leveringen aan garages en werkplaatsen.

Expertise met automotive

Emissievrij vervoeren
Volle stroom vooruit

De missie binnen de DHL Group is glashelder: in 2025 willen we 75 procent minder uitstoot produceren, en in 2050 willen we volledig emissievrij vervoeren. We werken hard om onze logistieke diensten groen te kleuren. Bijvoorbeeld door sorteercentra te laten draaien op wind- en zonne-energie, en door het inzetten van alternatieve vervoersmiddelen, zoals elektrische wagens of fietsen voor stadsdistributie.

Meer over duurzaamheid