My DHL Portal
Snel zelf aan de slag

Pakketten en pallets versturen in Europa? Alles wat u nodig heeft, is een internetverbinding en een account voor My DHL Portal. Upload afleveradressen, kies zelf welke diensten u wilt gebruiken en plan meteen uw eerste zendingen in. De perfecte combinatie van gebruiksgemak en betrouwbare prestaties. Dat vond de jury van de prestigieuze Lovie Awards ook: My DHL Portal is bekroond met twee Europese prijzen voor het beste digitale werk.

Ontdek alles over My DHL Portal

Slimme tools, snel gekoppeld

Als u de diensten van DHL eCommerce in uw logistieke systemen of webshop wilt integreren, bieden onze handige tools oneindig veel mogelijkheden. Draait uw platform op een standaard systeem? Dan is het een kwestie van plug & play. Als u uw digitale infrastructuur zelf bouwt, dan kiest u voor onze state-of-the-art maatwerkoplossingen. Zo maken we uw processen eenvoudiger en kunt u meer aan uw klanten bieden.

Plug-in play

We hebben een standaard plug-in ontwikkeld voor vrijwel alle grote e-commerceplatforms, waarmee u uw klanten handige afleveropties kunt aanbieden en direct verzendlabels kunt printen vanuit uw webshop. Zo rekent u af met afhakers en verhoogt u het aantal aankopen. En de naam plug-in zegt het al: plug & play. In een paar simpele stappen is het voor elkaar!

Meer over onze plug-ins

API's kijken

Oplossingen nodig die u op maat kunt integreren in uw digitale platform? Met de API van DHL krijgt u toegang tot al onze services. Denk aan track & trace vanuit uw webshop, handige afleveropties, DHL ServicePoints kiezen bij een bestelling en direct labels printen. We geven u graag gratis integratieadvies en helpen u om uw logistieke processen en verkooppercentages te optimaliseren.

Ontdek onze API