Distributie voor automotive
Snelle service en oplossingen op maat

Dankzij ons fijnmazige internationale netwerk zitten we altijd dicht bij uw klant. Zo kunnen we een snelle levering van uw onderdelen garanderen. Nog een pluspunt: met bijna alle soorten pakketten en pallets weten we raad. Bent u op zoek naar maatwerk, bijvoorbeeld een ‘customized’ sorteerproces? Wij denken graag met u mee.

Als de bliksem bezorgd

Moet uw pakket of pallet er zeker voor de middag zijn zodat de monteur er die dag nog mee aan de slag kan? Met Expresser bezorgen we de volgende werkdag al vóór 12.00 uur in de hele Benelux. Het enige wat u moet doen, is deze optie aanvinken als u uw zending aanmaakt in onze online verzendservice My DHL Portal.

Aftermarket express

Bent u werkzaam in de aftermarket? Dan weet u precies hoe belangrijk het is om snel te schakelen. Dat kunt u wel aan ons overlaten. We zijn snel, betrouwbaar en staan ook na garage- en kantooruren voor u klaar. Bijvoorbeeld via levering in onze DHL ServicePoints, die vaak ook ’s avonds en in het weekend open zijn.

Europa’s nr. 1 voor B2B

In 220 jaar heeft DHL een fijnmazig netwerk opgebouwd en z’n diensten tot in de puntjes verfijnd. Niet voor niets zijn we Europa’s marktleider in B2B pakket- en palletvervoer.

Dealen met dealers

Dankzij onze vroege levertijden werken dealers, garages en winkels veel en graag met DHL. 97 procent van de zakelijke zendingen bieden we de volgende dag al aan in de Benelux.

Pakketten én pallets

Uniek in de Benelux: uw pakketten en pallets halen we tegelijk op. Met onze handige omruilservice komen europallets uit de Benelux binnen 4 weken weer bij u terug.

Unieke logistiek

Een logistiek proces inrichten? Dat doen we samen met u. De uitkomst: efficiënte processen, besparen op transporten en de beste oplossingen voor uw organisatie.