Jouw carrière
Werken bij een wereldmerk

Van customer service agent tot supervisor en van IT’er tot chauffeur: met een carrière bij DHL kun je alle kanten op. Als nummer één logistiek dienstverlener verbinden we mensen op de hele planeet en kunnen we échte impact maken met innovatieve verzendoplossingen. Elke dag opnieuw. Kom je werken bij DHL eCommerce Belgium? Dan zorg je straks samen met zo’n 500 collega’s voor pakket- en palletvervoer voor de zakelijke markt in België.

Onze cultuur? Knalgeel, met een vleugje rood

Welkom bij DHL: een wereldwijd netwerk van aanpakkers en doorzetters! Ons bedrijf is opgericht door drie logistiek pioniers. En hun vooruitstrevende spirit is nog springlevend. Hoe je dat merkt? We werken elke dag aan de bezorging van morgen: grensverleggend en 100% veilig. Niet alleen in de top, maar vanuit alle niveaus. Sluit je bij ons aan, dan gaan we ontdekken, verbeteren en plezier maken. Zo timmeren we samen aan de toekomst.

Ontdek onze vakgebieden

truck driver

Bezorgers en chauffeurs

Of je nu in een truck of in een elektrische bestelwagen zit: als laatste schakel in ons bezorgproces, ben jij hét visitekaartje van DHL. Je levert iedere rit kwaliteit en zorgt dat elke zending snel, veilig én natuurlijk op tijd in de juiste handen terechtkomt.

fork lift driver

Werken in de logistiek

DHL innoveert aan de lopende band. Onze missie: pakket- en palletverzending makkelijk maken, door klanten innovatieve oplossingen te bieden. En we gaan in volle vaart: onze ambitie is de laatste kilometers van pakketten fossielvrij af te leggen tegen 2050.

office staff

DHL Corporate

Wil je de strategie van een wereldmerk mee vorm geven? Dat kan via een baan in IT, sales, marketing en finance. Met je kennis, kunde en ‘can do’-mentaliteit help je onze positie als Europees marktleider verstevigen. In een snelgroeiende markt helpen we elkaar vooruit.

groep studenten

Stage en afstuderen

Een multinational met 600.000 medewerkers in 220 landen, en toch de mindset van een startup: dat is DHL. Natuurlijk geven we jou de nodige begeleiding. Maar je krijgt ook de ruimte om zelf te experimenteren. Reken maar dat je daarvan groeit!

Betrokken medewerkers = blije klanten
Top Employer

DHL krijgt al jaren het certificaat Top Employer, in België, Europa én wereldwijd. Daarnaast zijn we ook in heel veel landen, waaronder België, erkend als Great Place To Work. En dat komt mede door onze betrokken medewerkers! Want blije medewerkers zorgen voor blije klanten en een goed financieel resultaat. Hoe doen we dat? Diversiteit en inclusie, werken op afstand en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke pijlers in ons personeelsbeleid. En dat wordt gewaardeerd door het Top Employer Institute en door onze medewerkers. Wil je hier ook bij horen? Kijk dan naar onze openstaande vacatures.

Stap in bij DHL eCommerce

DHL & Duurzaamheid
Grote dromen, grote impact

DHL is een grote speler in de wereldwijde logistiek. Dat biedt kansen, maar óók verantwoordelijkheden: we kunnen échte veranderingen teweegbrengen. Daarom verduurzamen we onze processen en producten en doen we er alles aan om mensen te verbinden en hun levens te verbeteren.

Zo zetten we ons in voor een betere toekomst

Trotse medewerkers

Chauffeur

Dirk

"Als distributiechauffeur ken ik de meeste klanten. Dus stel ik mijn ronde af op hun openingstijden, zodat hun levering op het juiste moment gebeurt. Ik geniet van de vrijheid waarmee ik elke dag mijn werk kan regelen. Pensioen? Daar denk ik nog niet aan! Daarvoor hou ik te veel van deze job."

Supervisor pickup and delivery

Delphine

"Hier heerst een familiale sfeer. We noemen elkaar bij de voornaam en hebben respect voor elkaar. Het sociale contact, het helpen, het zit in alle lagen. Van bovenuit krijgt elke werknemer kans om zich te ontwikkelen in zijn sterkte. Dat maakt dat hier bijna geen verloop is. Je kan een compleet andere job doen binnen dit bedrijf."

Customer Service Agent

Kelly

"Bij ons op Customer Service staan onze klanten op één. We benutten elkaars capaciteiten, helpen mekaar en werken samen om zo de kwaliteit te bieden die ons klanten verwachten. In ons team delen we lief en leed en voelt iedereen zich gehoord. Bij Customer Service is teamwork de brandstof die het team voedt."

IT Business Support

Kim

"Zo'n 16 jaar geleden startte ik als introverte jongen bij Customer Service als backline advisor. Doorheen de jaren ben ik gestaag gegroeid binnen DHL, eerst naar KAD Advisor, daarna naar CS Business Support, om uiteindelijk 5 jaar als CS Teamleader een leuk team te mogen leiden. Dit traject heeft me ook buiten België gebracht waardoor ik kon ervaren hoe het er in andere landen aan toeging. Na 14 jaar heb ik de kans gekregen om binnen DHL eCommerce een andere richting in te slaan als IT Business Support. Niemand die nu nog gelooft dat ik ooit introvert was."

Pak ons in

Interesse? Leuk, dan horen we graag van je! Solliciteer nu en kom het verschil maken bij ons wereldmerk. Wie weet heb jij straks wel 600.000 geel-met-rode collega’s.

Bekijk onze vacatures

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.