Logistieke service op maat
Ijzersterke oplossingen voor u en uw klanten

Bij DHL eCommerce kiest u uit een brede waaier aan verzendoplossingen, die u kunt aanvullen met handige afleveropties voor uw klanten. Bovendien worden al onze services ondersteund door slimme online tools. Denk maar aan My DHL Portal, onze gratis alles-in-één oplossing voor pakket- en palletverzending, of onze plug-ins die u eenvoudig implementeert in uw webshop. Maatwerk gewenst? Dan kunt u rekenen op onze krachtige API.

Voor verzenders

Vertrouw op het gemak van één logistieke partner voor al uw zendingen. Of u nu pakketten of pallets wilt versturen, vanuit uw magazijn of uw winkels: wij pikken alles in één keer op en leveren uw bestellingen in heel Europa, zowel bij uw zakelijke als uw particuliere klanten. Benieuwd wat voor u de meest logische weg is? We helpen u graag uw logistieke processen optimaal in te richten.

Voor ontvangers

Of u nu een pakket verstuurt naar een particulier of een pallet naar een zakelijke klant, DHL eCommerce houdt graag rekening met de wensen van uw ontvanger. Zo leveren wij een zakelijke zending netjes binnen de kantooruren, maar kan een particuliere ontvanger ook kiezen voor een avond- of zaterdaglevering of voor een afhaling in één van onze 100.000 DHL ServicePoints in Europa.

Online tools
Apps, api’s en plug-ins

Zendingen versturen en volgen, verzendlabels printen, een afhaling inplannen en rapportages uitdraaien: het kan allemaal met My DHL Portal. Deze alles-in-één verzendoplossing vormt het hart van onze digitale dienstverlening. Een account kost niets en u kunt er meteen mee aan de slag. Bovendien kunnen onze API’s en plug-ins perfect worden aangesloten op elk type online omgeving: van webshop tot e-commerceplatform.

Check onze online tools

Kennis van zaken
Expertise waarmee u vooruit kunt

Van retail tot e-commerce en van healthcare tot hightech: DHL eCommerce biedt oplossingen op maat en kent de kansen en valkuilen binnen de belangrijkste industriesectoren in Europa.

Meer over onze sectorexpertise