DHL eCommerce voor bedrijven
De beste verzendoplossing voor uw business

Als u kiest voor DHL eCommerce, heeft u er meteen een ervaren partner bij. Met veel logistieke knowhow en een grenzeloos netwerk. Binnen Europa bezorgen we net zo makkelijk in Porto als in Poperinge. Heeft u naast een stapel pakketten ook een paar pallets klaarstaan voor vertrek? Dan nemen we alles tegelijk mee. Daarnaast regelt u al uw zendingen en retouren makkelijk online via onze alles-in-één verzendtool. En zoekt u naar maatwerk? Met onze API heeft u toegang tot alle services van DHL eCommerce.

Ervaring in logistiek

We halen uw zendingen af waar en wanneer u wilt en bezorgen ze net zo makkelijk bij bedrijven als particulieren in Europa. Met één verzendtool, één afhaling, één factuur en één vast contact houdt u grip op uw logistiek.

Ervaar onze logistieke oplossingen

Zakelijke pakketten en pallets

Wij leveren uw zakelijke zendingen door heel Europa en halen pakketten en pallets ook nog eens tegelijk bij u af. Een unieke werkwijze waardoor u extra efficiënt kunt werken.

Meer over zakelijk verzenden

Europese pakketservice

Van Estland tot Spanje: DHL eCommerce geldt overal als A-merk, en dat is niet voor niets. Dankzij ons hechte netwerk geniet u in heel Europa van dezelfde betrouwbare pakketservice voor consumenten.

Check onze Europese pakketservice

Dedicated support team

Gaat u met ons in zee, dan duiken we meteen in het diepe. Samen monitoren en optimaliseren we al uw logistieke processen. Daarnaast staat ons ervaren team altijd met raad en daad voor u klaar.

Zo ondersteunen wij uw business

Top in technologie

Van onze alles-in-één verzendservice tot plug-ins voor webshops en maatwerk API-oplossingen: met de technologie van DHL eCommerce verstuurt u snel en eenvoudig en biedt u handige afleveropties aan uw klanten.

Ontdek onze online tools

Experts in uw sector

Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we alles van logistiek en kennen we ook de specifieke noden binnen de verschillende industriesectoren. Die kennis delen we graag met u.

Vertrouw op onze expertise

Onze services voor uw klanten
Ook bij ons is uw klant koning

U doet natuurlijk alles om uw klant goed te bedienen. Leidt dat tot een aankoop, dan is het onze verantwoordelijkheid om uw klant ook tijdens het verzendproces gelukkig te houden. Daar stellen we alles voor in het werk. Door hard te werken en door uw klanten enorm veel te bieden: van handige afleveropties en real-time track & trace, tot meer dan 100.000 DHL ServicePoints in Europa.

Meer over onze services voor ontvangers