Het verlengstuk van uw dienstverlening

Een goed begin is het halve werk, zeggen ze. Maar voor online shoppers is elke fase van hun 'customer journey' even belangrijk, ook het transport en de ontvangst natuurlijk. De levering van uw zending door DHL eCommerce is een verlengstuk van uw dienstverlening; een cruciale rol die wij ter harte nemen. Zo maken we het plaatje compleet en uw klanten gelukkig.

Betrouwbare levering
Gevestigde waarde

DHL is een gevestigde waarde in de logistiek. Wij staan voor betrouwbaarheid, snelheid en transparantie. Zo zorgen we dat elke zending veilig en op tijd aankomt.

Op ons kunt u rekenen

Track & trace
Volledig te volgen

Een zending aangemaakt? Als u dat wilt, sturen we de ontvanger automatisch de link naar z’n track & trace. Vanaf nu volgt hij de zending online tot aan de voordeur.

Volg elke zending op de voet

Flexibele afleveropties
Waar en wanneer het past

Met onze flexibele afleveropties laat u uw klanten zelf kiezen waar en wanneer ze hun bestelling willen ontvangen. Zo komt een zending nooit meer ongelegen.

Meer over onze afleveropties

Uitgebreid netwerk
Altijd dichtbij

Dankzij ons uitgebreid netwerk van DHL ServicePoints zijn we altijd in de buurt. In de Benelux alleen al zijn er zo’n 6.800 afhaalpunten en meer dan 100.000 in Europa.

Meer over DHL ServicePoints

Pakketten terugsturen
Tevreden retour

Voor consumenten is een eenvoudig retourproces heel belangrijk. DHL eCommerce begrijpt en regelt dat. Zo kunt u via onze online verzendtool al direct een retourlabel meesturen met uw zending.

Bekijk de retouropties

We helpen graag
Supersupport

Heeft een klant vragen over z’n levering? Dan wil hij snel geholpen worden. Onze klantendienst is bereikbaar via e-mail en telefoon, elke werkdag van 08.00 tot 18.00 uur.

Ga naar zakelijke support

DHL lockers
Nooit meer in de rij

Op elk moment van de dag (of nacht) pakketten ontvangen? In een aantal landen, zoals Nederland en Duitsland, kan het. Onze gebruiksvriendelijke pakketautomaten of DHL Lockers zijn vaak 24/7 beschikbaar. Zo geeft u uw klanten nóg meer keuze.

DHL eCommerce voor verzenders
One-stop-shop voor verzendingen

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw verzendingen? Search no more. DHL eCommerce verenigt maatwerk, logistieke perfectie en een grenzeloos eigen netwerk in één verzenddienst. Om het u gemakkelijk te maken, bieden we handige tools en hightech-verzendoplossingen waarmee u alle opties moeiteloos benut. Benieuwd naar de ins en outs van onze service?

Alles over onze verzendoplossingen