Een Servicepoint voor uw klanten is een pluspunt voor u

Soms vinden klanten het handiger om hun pakje zelf op te pikken in een afhaalpunt, bijvoorbeeld op weg van of naar het werk. Dan hoeven ze niet per se thuis te zijn om hun zending te ontvangen. Door deze afleveroptie in uw webshop te integreren, biedt u uw klanten extra comfort.

Op zoek naar een DHL ServicePoint
Daar heeft u een punt

Binnen ons Europese pakketnetwerk zijn de DHL ServicePoints belangrijke bakens. Uw klanten komen er regelmatig om pakketten af te halen of retour te sturen. Met tienduizenden winkels en pakketautomaten in heel Europa zijn we altijd in de buurt. Benieuwd waar u het beste terechtkunt? Geen punt, we helpen u graag op weg.

Vind een DHL ServicePoint in de buurt

DHL punten in België

In België maken wij gebruik van het uitgebreide netwerk van onze partner bpost. Met 2.800 postkantoren en -punten in België, is er altijd eentje op minder dan 5 km. Een groot aantal daarvan zijn ook ’s avonds en in het weekend geopend.

DHL punten in Europa

Er zijn meer dan 100.000 DHL ServicePoints in Europa. Kortom: geen dal te diep, geen berg te hoog. Afhaalpunten in winkels zijn gebonden aan plaatselijke openingsuren, pakketautomaten zijn vaak dag en nacht toegankelijk.

DHL ServicePoints aanbieden in uw webshop

Grote kans dat uw klanten blij zijn met de optie om hun aankopen zelf af te halen in een DHL ServicePoint. Dan hoeven ze niet meer thuis te wachten. Een extra service die u eenvoudig aanbiedt in uw webshop.

Heeft u deze afleveroptie toegevoegd aan uw webwinkel, dan kunnen uw klanten meteen aan de slag. Bij het bestellen kiezen ze zelf een handig afhaalpunt. Ze krijgen dan een seintje via e-mail of sms van zodra hun pakket in het DHL ServicePoint is aangekomen.

DHL Locker
Geen wachttijd, geen rij, uw klanten blij

In een aantal landen, zoals Nederland en Duitsland, kunnen uw particuliere klanten hun bestelling ook naar een DHL Locker laten sturen. De ontvanger kiest zelf een pakketautomaat in de buurt, krijgt een persoonlijke code om z’n kluis te openen en pikt het pakje op wanneer het hem past. Handig, flexibel en veilig dus!