Ontdek de voordelen
DHL eCommerce denkt vooruit

Maak het uw klanten gemakkelijk door hen flexibele afleveropties aan te bieden, zoals levering op zaterdag. Magazijnvoorraad op? Geen probleem, dan leveren we gewoon vanuit uw winkel. Als we ’s ochtends vroeg bij uw shop leveren, pikken we direct uw klantpakketten op.

Geel kiest voor groen

Onze missie is duidelijk: zo snel mogelijk emissievrij pakketten vervoeren. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar groene alternatieven, zoals bijvoorbeeld de elektrische DHL StreetScooter voor leveringen in de binnensteden. Die scooter bouwen we trouwens zelf in onze fabriek.

Kwaliteit over elk kanaal

Shopt uw klant online? Dan bezorgen we zijn aankoop al de volgende werkdag, geleverd vanuit uw winkel of magazijn. Als een artikel in de winkel op is, kunnen consumenten bij u aan de kassa bepalen of ze het de volgende dag thuis willen ontvangen of liever bij u in de winkel ophalen.

Eenvoudig retour

Een eenvoudig retourproces vergroot de kans op herhaalaankopen. Daarom maken we het uw klanten graag gemakkelijk. Via onze online verzendservice stuurt u direct een retourlabel mee zodat uw klant z’n pakket gratis kan terugsturen via één van onze 100.000 DHL ServicePoints in Europa.

Vóór dag en dauw

Onze chauffeurs zijn vroeg uit de veren en kennen de binnensteden op hun duimpje. Zij zorgen dat uw voorraad aankomt voordat de winkelstraten vollopen. Driekwart van onze zendingen bezorgen we vóór 13.00 uur, zodat u de dag met volle schappen kunt starten.

Zaterdaglevering

Ook op zaterdag leveren wij pakketten aan particulieren. Bij het voorbereiden van uw zending hoeft u enkel de optie ‘zaterdaglevering’ aan te vinken. Pakketten die u in het weekend wilt laten bezorgen, halen we op vrijdag bij u op. Klant niet thuis? Dan proberen we het de volgende werkdag opnieuw.

Pakketten én pallets

Van piepkleine pakjes tot metershoge pallets: DHL eCommerce weet er raad mee. Als we zendingen bij u ophalen, nemen we alles tegelijk mee. Hetzelfde geldt voor de levering, waar ook in Europa. Eén complete service dus, voor alle soorten zendingen, klein en groot.

DHL eCommerce adviseert
Haal alles uit uw verpakking

Om uw pakketten snel en veilig op het juiste adres te krijgen, behandelen wij elke zending met uiterste zorg. Natuurlijk kunt u zelf ook een handje helpen. Door uw goederen slim te verpakken, beschermt u de inhoud niet alleen tegen schade, maar als u ze ook nog eens mooi bedrukt, brengt u onderweg ook uw merk extra onder de aandacht. Benieuwd naar de opties? Onze specialisten geven u graag advies.

Haal alles uit uw verpakking