Kaart in je bus
Tweede aanbieding aan huis

Was je niet thuis toen de koerier bij je langskwam? Dan vind je een kaartje in je brievenbus, van DHL eCommerce of van onze partner bpost, die voor ons in België de pakketjes aan consumenten bezorgt. DHL komt automatisch een tweede keer langs, bij bpost kan je eenvoudig zelf een nieuwe levering aan huis inplannen.

bpost kaart in bus

Vond je een bpost afwezigheidsbericht in je bus? Dan staat op het kaartje vermeld in welk afhaalpunt je je pakketje kan gaan afhalen. Je hebt daarvoor 14 dagen de tijd. Laat je je pakket liever een tweede keer aan huis aanbieden? Geen probleem. Plan dan hier zelf een nieuwe aanbieding in.

DHL kaart in bus

Vond je een DHL kaart in je bus? Onze DHL koerier komt normaal automatisch de volgende werkdag een tweede keer bij je langs. Stonden we al twee keer voor een gesloten deur, dan kan je je zending ophalen op een DHL RegioHub. Volg daarvoor de instructies op de DHL kaart.

Veelgestelde vragen

Een vraag? We helpen je natuurlijk graag, en het liefst razendsnel.
Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Hoe lang wordt mijn pakket bewaard bij een DHL ServicePoint?

Maximaal 14 dagen. Zodra je pakket in het afhaalpunt is afgeleverd, ontvang je een bericht en na twee dagen sturen we al een eerste herinnering. Wanneer het pakket er na twee weken nog ligt, wordt het teruggestuurd naar de verzender.

Kan iemand anders mijn pakket in een DHL ServicePoint afhalen?

Ja, dat is geen probleem. Met het kaartje dat bpost in je brievenbus achterliet, kan je ook iemand anders je pakketje in het DHL ServicePoint laten afhalen. Enkel wanneer de verzender de optie ‘Handtekening bij ontvangst’ heeft gekozen, kan alleen de originele ontvanger het pakket ophalen en zal je een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) moeten voorleggen.

Kan ik mijn pakket de tweede keer op een ander adres laten bezorgen?

Nee, dat kan niet. Een tweede aanbieding kan enkel op hetzelfde adres. Neem contact op met de verzender wanneer je jouw pakket op een ander adres wilt laten bezorgen.