Specialist in uw sector

De ene branche is de andere niet. DHL eCommerce kent de verschillen en is graag een partner met kennis van zaken. We focussen ons op 6 sectoren: e-commerce, retail, healthcare, hightech, industrie & bouw en automotive.

E-commerce
Optimale online beleving

Over al uw verkoopkanalen dezelfde beleving bieden, dat is ons doel. Uw online klanten ervaren zo een optimale klantreis – van bestelling tot levering. En voor u is elk kanaal kassa.

Expertise in e-commerce

retail
Werk aan de winkel

We werken graag met retailers, en zij graag met ons. Waarom? We bieden logistieke voordelen waar winkeliers wat aan hebben. Bekijk hoe we uw business kunnen ondersteunen.

Expertise in retail

Healthcare
Zorgzaam voor zorg

De gezondheidszorg is een delicate sector. DHL eCommerce snapt dat kleine missers grote gevolgen kunnen hebben. Daarom zetten we zorgzaamheid voorop en laten we niets aan het toeval over.

Expertise in healthcare

Hightech
Hightech, human touch

Precisie is cruciaal in de hightechindustrie. Met een stipte levering, veilig transport en state-of-the art oplossingen helpen we onze partners continu innoveren.

Expertise in hightech

Industrie en bouw
Huizenhoge expertise

Onze service voor de industrie en bouw is ingericht om alle schakels naadloos te verbinden. Zo leveren we zelfs tot óp de bouwplaats. Uniek in de Benelux. Op ons kunt u bouwen.

Expertise in industrie & bouw

Automotive
Snel schakelen

DHL vindt binnen de automotive al jaren moeiteloos de weg. We zijn marktleider in B2B-leveringen, expert in transport van losse onderdelen én vertrouwd met leveringen aan garages en werkplaatsen.

Expertise in automotive

Betrouwbare service
Zeker van uw zaak

DHL eCommerce bezorgt én ontzorgt. In heel Europa bent u gegarandeerd van de beste service. Net als uw klanten en zakelijke relaties. Alles onder controle dus. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Zakelijke service op maat