Uitstekende logistiek
Van A naar Bouwplaats

Of u nu ontwerpt, produceert, bouwt of installeert, DHL eCommerce zorgt dat u zich volledig kunt richten op uw expertise. Hoe? Door u logistiek zoveel mogelijk werk uit handen te nemen en goederen veilig en efficiënt van A naar B te brengen. Zelfs tot op de bouwplaats.

Bouwplaatslevering

Het bouwwerf waar u die pallets op afstuurt, heeft misschien nog geen adres of postcode. Geen probleem voor DHL eCommerce. Als het nodig is, nemen we contact op met de ontvanger. Zo verloopt de overdracht altijd vlekkeloos. Deze dienst is gratis en uniek in de Benelux.

Voor 12 uur geleverd

Met de optie Expresser wordt uw pakket of pallet de volgende werkdag al vóór 12.00 uur bezorgd in de Benelux. U kunt deze verzendoptie eenvoudig aanvinken als u een zakelijke zending aanmaakt in onze online verzendservice My DHL Portal.

Rechtstreeks naar ons depot

Als u iets als ‘depot restante’ verstuurt, gaat het naar één van onze 22 DHL sorteercentra in de Benelux. De ontvanger kan zijn pakket of pallet dan ophalen wanneer het hem uitkomt. Handig voor aannemers bijvoorbeeld, die hun materiaal onderweg van of naar de werf willen oppikken.

Snel langs een DHL ServicePoint

Monteurs, die de hele dag bij klanten zitten, zijn overdag niet thuis om hun pakket in ontvangst te nemen. Voor hen kan het handiger zijn om hun bestelling in een DHL ServicePoint te laten leveren. De materialen voor de volgende dag halen ze dan gewoon af waar en wanneer het hen past.

E-commerce voor iedereen

Webshops voor consumenten bieden een steeds rijkere ervaring. Uitgekiende, persoonlijke service – die nu ook voor industriële spelers is weggelegd. Hoe? Door de slimme afleveropties van DHL eCommerce. Daarmee krijgen consumenten en zelfstandigen op elk moment wat ze willen.

DHL eCommerce voor industrie
Luxe in de Benelux: geleverd op de werf

‘Bij de vierde beukenboom linksaf, voorbij de gele containers en achter de blauwe vrachtwagen!’ Bouwplaatsen hebben vaak nog geen adres. Hoe kunt u daar dan toch iets laten afleveren? DHL eCommerce weet er raad mee. Als onze chauffeur in aantocht is, bellen we de aannemer of uitvoerder op het terrein. Samen bepalen we de beste plek om uw pakket of pallet over te dragen. Deze dienst is gratis en uniek binnen de Benelux.

Meer over bouwplaatsleveringen