DHL pakket volgen
Waar is m’n pakje?

Hoe volg je je zending online? Heel eenvoudig. Met track & trace check je dag en nacht waar je DHL pakket is en wanneer je het kunt verwachten. Je hoeft enkel je zendingnummer en je postcode in te voeren. Kreeg je een notificatie over een pakje dat onderweg is? Dan kan je via de e-mail rechtstreeks doorklikken naar de track & trace pagina van je zending.

Track & trace
Hij is er bijna!

Goed dat je je pakket overal kunt volgen, maar je wilt natuurlijk vooral weten wanneer het aankomt. Met track & trace zie je wanneer de koerier met je pakket onderweg is van zodra de levering in de planning staat. Is het pakket bij de buren of in een DHL ServicePoint afgeleverd? Dan zie je ook dat op de track & trace pagina.

Track & Trace

Koerier gemist
Kaart in je brievenbus

Was je niet thuis toen de koerier bij je langskwam? Dan vind je een kaart in je bus met informatie over je zending. Werd je pakket bij de buren geleverd? Kan je het ophalen in een bpost afhaalpunt of op een DHL RegioHub? Of komen we het de volgende werkdag opnieuw aanbieden?

Ontdek hier de verschillende mogelijkheden

Veelgestelde vragen

Een vraag? We helpen je natuurlijk graag, en het liefst razendsnel.
Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Hoe weet ik wanneer mijn pakket wordt geleverd?

Heb je een DHL zendingnummer ontvangen van de verzender of webshop waar je je bestelling hebt gekocht? Dan volg je je zending op de voet met track en trace. Zodra je pakket bij ons is gescand, kan je de status bekijken.

Wat moet ik doen als mijn zending vertraagd of zoek is?

Neem in dat geval contact op met de afzender. Bijvoorbeeld de klantendienst van de webshop waar je het pakket hebt besteld. Zij helpen je verder en kunnen bij DHL een onderzoek opstarten als er iets mis is.

Hoe lang wordt mijn pakket bewaard bij een DHL ServicePoint?

Maximaal 14 dagen. Zodra je pakket in het afhaalpunt is afgeleverd, ontvang je een bericht en na twee dagen sturen we al een eerste herinnering. Wanneer het pakket er na twee weken nog ligt, wordt het teruggestuurd naar de verzender.