DHL kaart in je bus
Bekijk onze afleveropties

Was je niet thuis en heb je onze DHL koerier gemist? Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Tweede aanbieding aan huis

We komen automatisch een tweede keer bij je langs, normaal is dat de volgende werkdag. Heb je ons de toestemming gegeven om bij de buren te leveren als je niet thuis bent? Dan noteert de koerier op de kaart op welk huisnummer het pakket werd afgeleverd.

Afhalen in DHL RegioHub

Was je ook bij de tweede aanbieding niet thuis, dan heb je 5 werkdagen de tijd om je pakket zelf af te halen bij een RegioHub van DHL eCommerce. Neem bij afhaling altijd de DHL kaart en een geldig identiteitsbewijs mee.

DHL kaart in bus
Traceer je zending voor meer info

Voor meer details over je zending en om te weten waar en wanneer je je zending bij DHL kan afhalen, scan je de QR-code op je DHL kaart of ga naar onze tracking pagina en vul daar je leveringscode en je postcode in. De leveringscode vind je rechts onderaan op je kaart.

Traceer je zending

Veelgestelde vragen

Een vraag? We helpen je natuurlijk graag, en het liefst razendsnel.
Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Wat gebeurt er als mijn pakket niet kan worden afgeleverd?

Was je niet thuis toen de DHL koerier de eerste keer bij jou aan de deur stond? Geen nood. We komen automatisch een tweede keer langs. Normaal is dat de volgende werkdag. Was je ook de tweede keer niet thuis, dan kan je je pakket afhalen op een DHL vestiging. Volg hiervoor de instructies op de gele DHL kaart die de koerier heeft achtergelaten in de brievenbus.

Wat zijn de afleverdagen en –tijden?

Wij leveren van maandag tot en met vrijdag tussen 8u00 en 18u00. De exacte levertijden kunnen verschillen per dag, dit is afhankelijk van de pakketgrootte en het afleveradres.

Kan ik mijn pakket de tweede keer op een ander adres laten bezorgen?

Nee, dat kan niet. Een tweede aanbieding kan enkel op hetzelfde adres. Neem contact op met de verzender wanneer je jouw pakket op een ander adres wilt laten bezorgen.