Volg je pakket op de voet

Of je nu een bestelling uit eigen land verwacht of een pakje uit het buitenland: via track en trace weet je precies waar je pakket is en wanneer het geleverd wordt.

Koerier gemist?

Was je niet thuis toen de koerier langskwam? Geen probleem. We komen graag een tweede keer langs. De kaart in je bus vertelt je wat je kan doen.

Pakket retour sturen
Zo geregeld

Niet tevreden met je aankoop? Geen probleem. Met het DHL retourlabel dat de webshop je heeft bezorgd via e-mail of in de verpakking kan je je bestelling eenvoudig retour sturen. Plak het retourlabel op de verpakking, verwijder oude labels en breng je pakket binnen in een DHL ServicePoint in je buurt. Wij zorgen ervoor dat het netjes terug gaat naar de verzender.

Hoe stuur ik m’n pakket terug?

DHL Servicepoints
Pakketten afhalen en retour sturen bij jou in de buurt

Er zijn meer dan 100.000 DHL ServicePoints in Europa. In België maken wij gebruik van het uitgebreide netwerk van onze partner bpost. Met 2.800 postpunten in België, is er altijd wel eentje op minder dan 5 km van je deur. Een groot aantal daarvan is ook ’s avonds en in het weekend geopend.

Vind een DHL ServicePoint in je buurt

DHL Zakelijk
Denk groot, bereik meer

Heb je een webshop en verstuur je vrijwel dagelijks pakketten binnen de Benelux of naar de rest van Europa? Dan profiteer je met onze services voor bedrijven van allerlei voordelen, zoals onze afhaaldienst, webshop-integratie en keuze uit handige afleveropties en extra services.

Ontdek onze services voor bedrijven