Klimaatneutraal verzenden in Europa
Uw partner voor e-commerce

Met DHL eCommerce wordt verzenden over de grens een fluitje van een cent. Onze betrouwbare cross-border oplossingen bieden ruimte om internationaal te groeien, met alle flexibiliteit die uw bedrijf nodig heeft. Dat is het voordeel van een logistiek partner die Europa als z'n broekzak kent. Van kleine webshops tot grote verzenders: voor elk soort bedrijf de perfecte logistieke oplossing.

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.

Bij ons draait alles om u, en om het gemak van uw klanten.

Betrouwbaarheid van wereldformaat

Uw klanten willen graag weten wanneer ze hun webshopbestelling precies in handen krijgen. En u natuurlijk ook. Dankzij ons fijnmazige logistieke netwerk kunt u altijd rekenen op betrouwbare levering.

Ontdek ons Europese netwerk

Gemak tot aan de voordeur

Snel pakketten verzenden en eenvoudig retouren ontvangen? Wij maken het u makkelijk. Met DHL eCommerce als partner profiteren uw klanten bovendien van meer dan 100.000 ServicePoints door heel Europa.

Bekijk onze handige oplossingen

Zo makkelijk kan verzenden zijn

Beheer en volg uw zendingen in 24 Europese landen, met één label voor alle soorten pakketten. Razendsnel geregeld via onze gebruiksvriendelijke online verzendtool. Hulp nodig? Neem contact op met het team van DHL eCommerce. Wij staan altijd voor u klaar.

Vereenvoudig uw verzendproces

Klimaatneutraal verzenden

Als het over duurzame logistiek gaat, loopt DHL eCommerce voorop. We hebben het grootste elektrische wagenpark van de Benelux en openen alleen nog maar groene sorteercentra. Zo zijn we samen met onze klanten hard op weg naar een emissievrije toekomst.

Lees meer over duurzaamheid

MEPAL "Mede door DHL eCommerce kunnen we onze Europese groeiambities waarmaken."

E-commerce Manager bij Mepal

Rob de Bruijn

Stap voor stap verovert het oer-Hollandse merk Mepal Europa. De hulp van een betrouwbare, duurzame logistieke partner blijkt hierbij onmisbaar.

Meer weten? Vrijblijvende offerte?

Laat uw gegevens achter, dan belt een van onze e-commerce experts u terug. Zonder verdere verplichtingen. Wie weet heeft u binnenkort wel buitenlandse klanten aan uw digitale kassa!

Offerte aanvragen

ASOS "We vertrouwen blind op de diensten en het netwerk van DHL als e-commerce expert."

Head Delivery Solutions

Riccardo Mannhoefer

Zo bouwde ASOS met DHL een toekomstbestendig cross-border platform.

Lees meer