Versturen met DHL eCommerce
Wij houden uw logistiek op de rit

Logistiek is een kwestie van passen en meten, plannen en rekenen. En laat dat nu net ons vakgebied zijn. Ons geheim? Jarenlange ervaring, persoonlijke dienstverlening en handige verzendoplossingen, afgestemd op uw wensen en die van uw klant.

Netwerk voor bedrijven

Dankzij ons enorme wagenpark en ons fijnmazig distributienetwerk met 21 DHL RegioHubs verspreid over de Benelux kunnen we pakket- en palletzendingen van elk formaat moeiteloos aan.

Netwerk voor consumenten

We hebben een uitgebreid netwerk met meer dan 100.000 afhaalpunten in 24 landen. Met dit Europese DHL eCommerce netwerk kunnen we ook klanten met webwinkels optimaal ondersteunen.

DHL eCommerce service
Pakketten en pallets pikken we tegelijk bij u op

Heeft u een zending klaarstaan voor vertrek? Dan halen we al uw pakketten en/of pallets in één keer op. Verstuurt u dagelijks meerdere zendingen via DHL eCommerce? Dan spreken we een vast afhaalmoment af. En anders plant u eenvoudig zelf een afhaling in, online via My DHL Portal of via de telefoon.

Alles over pakketten en pallets

DHL eCommerce service
Beter presteren door persoonlijke aandacht

Een partnership met DHL eCommerce is meer dan een overeenkomst op papier. We houden het graag persoonlijk. Daarom krijgt u een eigen accountmanager, ondersteund door een vast supportteam. Zij kennen uw branche en behoeften, en zorgen dat eventuele issues snel worden opgelost. Daarnaast kunt u ook altijd terugvallen op onze eersteklas klantenservice.

Ontdek onze persoonlijke support