DHL Speedpack
Het beste van twee werelden

DHL Speedpack is een zelfstandig onderdeel van DHL eCommerce. Hierdoor kunnen we de kracht en expertise van een mondiale speler perfect combineren met het flexibele karakter van een KMO.

De kracht van een wereldspeler

Wij behoren tot de wereldwijde DHL Group. Zo hebben we niet alleen ongekend veel logistieke expertise in huis, we profiteren ook van alle innovaties en ontwikkelingen binnen het grootste post- en logistiekbedrijf ter wereld.

Flexibele aanpak van een KMO

Klant is koning, maar bij DHL Speedpack gaan we graag nog een stapje verder. Past uw type zending nog niet in ons aanbod? Dan passen wij ons gewoon aan en breiden we onze dienstverlening uit. Zo vinden we altijd een oplossing op maat van uw bedrijf.

Distributie voor alle type zendingen
Elke grootte, elk gewicht

Of u nu pakketten, pallets of buitenmaatse goederen verstuurt: DHL Speedpack vervoert elk type zending, hoe groot of zwaar die ook is. Al deze zendingen boekt u eenvoudig via één platform, met één pick-up en gegarandeerde levering de volgende werkdag in België, Nederland of Luxemburg.

Dedicated Transport
Als uw zending extra zorg vereist

Bent u op zoek naar speciaal transport, vanwege de inhoud van uw zending of de snelheid waarmee deze bij uw klanten moet arriveren? Kies dan voor onze Dedicated Transport Solutions. Hierbij vervoeren we uw zendingen zonder overslag, dus direct van de laadplaats naar de eindbestemming. Veilig en snel. Deze verzendoplossing maken we voor elke klant op maat en is gericht op de beste invulling van uw wensen, tegen de best mogelijke prijs.

Value Added Services
Specialist in speciaal transport

Of het nu gaat om transport van gevarengoed (ADR) of transport van hoogwaardige goederen: bij DHL Speedpack kan het allemaal. Ook leveren we binnen tijdvensters of op afspraak. Vertel ons waar u behoefte aan heeft, wij vinden altijd een oplossing.

Control Tower
Één aanspreekpunt voor al uw zendingen

Kunnen we uw verzoek niet met onze eigen dienstverlening oplossen? Dan zoeken we de juiste transportpartners buiten onze organisatie en gaan we alsnog voor u aan de slag. U boekt uw zendingen gewoon bij DHL Speedpack, wij stemmen de levering af met de verschillende partijen en zorgen voor een transparante opvolging. Zo hoeft u verder niets te regelen.

Meer weten?

Op zoek naar een flexibele logistieke partner met een betrouwbaar netwerk? Wij vertellen u graag wat DHL Speedpack voor uw speciale zendingen kan betekenen.

Bespaar tijd met slimme koppelingen

Om uw verzendprocessen te versoepelen, zorgen we dat logistieke informatie automatisch in uw webshop of interne applicaties verschijnt. Op het juiste moment, op de juiste plek. Denk aan geplande zendingen, statusupdates, geschatte aankomsttijden en handtekening voor ontvangst (POD). Maar ook meldingen bij afwijkingen en gegevens over facturatie en selfbilling. De koppeling regelt u eenvoudig via EDI of met de API’s of webservices van DHL eCommerce.

Groene logistiek
Maximaal reduceren, volledig compenseren

Onze missie binnen de Deutsche Post DHL groep is glashelder: in 2025 willen we 75% minder uitstoot produceren, en in 2050 volledig emissievrij vervoeren. We werken hard om onze logistieke diensten groen te kleuren. Dat doen we door onze vloot en locaties in sneltempo te verduurzamen en op deze manier onze CO2-uitstoot zo ver mogelijk terug te dringen. De CO2 die we nog wel uitstoten, compenseren we via ons compensatieprogramma GoGreen.

Lees meer over onze groene strategie