U beslist!

Aflevervoorkeuren

DHL eCommerce wil uw zendingen graag snel en vlot bezorgen. Om de aflevering te vergemakkelijken hebben wij een aantal afleveropties voor u ontwikkeld.  Door één of meerdere van onderstaande opties aan te kiezen, geeft u DHL eCommerce de toelating om de voor u bestemde zendingen op de door u aangeduide manier te bezorgen. 

U kunt deze afspraak opzeggen door een e-mail te versturen naar [email protected] met de tekst “Intrekking U beslist”en vermelding van uw adresgegevens en van de optie die u wenst in te trekken. Uw vraag zal binnen de 48 uur behandeld worden.

Kies een of meerdere opties:

DHL Parcel biedt mijn zending in eerste instantie op mijn (bedrijfs)adres aan. Indien niemand aanwezig, mag DHL mijn zending afleveren bij één van mijn buren in dezelfde straat. Als mijn buur de zending aanvaardt, moet hij/zij tekenen voor ontvangst (digitale handtekening op handterminal). Ik ontvang dan een kaart in de brievenbus met de naam en het huisnummer van de buren waar mijn zending is afgeleverd.
Ik geef DHL Parcel toestemming om mijn zendingen op de door mij hieronder genoemde veilige plaats af te leveren als ik niet aanwezig ben. De DHL-chauffeur heeft toegang tot deze plaats, eventueel door middel van een sleutel die ik hiervoor aan DHL bezorg.
Ik ga ermee akkoord dat DHL Parcel op onderstaande dag(en) geen zendingen op mijn adres zal aanbieden. Zendingen bestemd voor mijn adres zullen door DHL Parcel op de eerstvolgende werkdag na deze sluitingsdag(en) worden aangeboden.
Niet leveren op onderstaande dag(en):
Ik ga ermee akkoord dat DHL Parcel enkel op onderstaande dag(en) zendingen op mijn adres zal aanbieden.
Enkel leveren op onderstaande dag(en):