Zo helpen we
Samen voor een ander

Is de nood hoog, of onze hulp nodig? Voor de goede zaak zetten we graag onze expertise, mensen en materialen in. Door onze krachten met die van klanten en partners te bundelen, helpen we de maatschappij vooruit.

BX Brussels

BX Represent
Sportief en sociaal scoren

Brusselse voetbalclubs barsten van het talent, ook als het níet om voetbal gaat. De vrijwilligers van BX Represent begeleiden jonge voetballers in hun sportieve prestaties én in hun route naar een opleiding en werk. Hiervoor organiseren BX Represent en DHL eCommerce jobdagen.

logo Kom op tegen Kanker

Kom op tegen Kanker
Fietsen voor het goede doel

Trappen tegen kanker. Dat doen we bij DHL al elf jaar lang. In 2023 kwamen tijdens het Hemelvaartweekend 29 collega’s aan de start van de 1000 kilometer voor Kom op tegen Kanker. Ze zamelden zo €27.500 in! Dat geld gaat integraal naar wetenschappelijk kankeronderzoek. Op naar de volgende editie!

FC Utrecht

FC Utrecht
Van voetbalveld naar voedselbank

Toen de Voedselbank tekorten had, kwam FC Utrecht in actie. Via een drive-through voor stadion Galgenwaard konden stadsgenoten boodschappen doneren. Dat leverde ruim 300 voedselpakketten op! Als logistiek partner vervoerde DHL de dozen naar de Voedselbank Utrecht.

IT4Kids

IT4Kids
Videobellen met de juf

Niet elk gezin in Nederland heeft de middelen voor thuisonderwijs in huis. Daarom doneert DHL devices, en zamelt samen met IT4Kids laptops, tablets en telefoons in.

Linda.foundation

Linda.foundation
Feestelijke verrassingen

Gezinnen die het financieel moeilijk hebben verwent Linda.foundation met een cadeaupakket. De vrijwilligers van Linda.foundation en DHL pakken alle cadeaus feestelijk in tijdens de jaarlijkse inpakdag. DHL zorgt ervoor dat ze op hun plek van bestemming komen.

Stichting Philomela

Stichting Philomela
Aria's aan huis

Tijdens de coronacrisis treden de muzikanten van Stichting Philomela op voor ouderen. Zij kunnen via hun raam of balkon van de mooiste klassieke stukken genieten. Met een cheque van €1.000 gaf DHL Cares de stichting een steuntje in de rug.

DHL doet het niet alleen
Sociaal doe je samen

De wereld verbeteren doe je niet in je eentje. Daarom zoeken we actief de samenwerking met andere bedrijven op. Ken jij een sociale partner voor DHL? Laat het weten! Wie weet wordt jouw goede doel, ons goede doel.

DHL en Rituals
Een dosis liefde voor de zorg

Voor de helden in de zorg doen Rituals en DHL graag iets extra’s. Rituals stelde verwenpakketten samen, DHL leverde ze kosteloos af bij medewerkers van het Erasmus MC. Ook in Duitsland kregen zorghelden een pakket van Rituals.

Sociale partnerships
Een pak van ons hart

Het netwerk van DHL kent geen grenzen. Dat geeft ons bijzondere mogelijkheden om een positieve bijdrage te leveren aan mens en maatschappij. En dat doen we met alle liefde.

Leeskilometers afleggen

Samen met Kinderzwerfboek maken we leeskilometers mogelijk voor álle kinderen in Nederland. Kinderen kunnen gratis een boek halen bij een KinderzwerfboekStation. Na het lezen laten ze het weer verder zwerven. DHL voorziet de ruim 3.000 stations het hele jaar door van boeken. Ook bezorgen wij zomerpretpakketten van moederorganisatie Nationaal Fonds Kinderhulp.

Ferme jongens, goede daden

DHL eCommerce is official sponsor van Excelsior Rotterdam en ondersteunt hierbij de mooie initiatieven van Excelsior4All, de maatschappelijke stichting van de club. Met ‘Playing for Success’, leren we kinderen die het wat minder doen op school over logistiek. En via ‘Talentontwikkeling = Topsport’, geven we loopbanen van Rotterdamse vrouwen een kickstart.

Dodehoeklessen
Trucjes van truckers

Kinderen nemen al vroeg deel aan het verkeer. Belangrijk dus dat ze weten waar ze op moeten letten. Fietsers, stoplichten, auto’s, vrachtwagens. Hoe gaan ze daar allemaal mee om? Geen nood: onze ervaren chauffeurs weten er raad mee. Zowel in Nederland als België trakteren we elk jaar leerlingen van de basisschool op dodehoeklessen. Zo maken we het geweldige lesprogramma ‘Veilig op Weg’ elke keer weer een groot succes.

Logistiek en maatschappelijk partner
Nauw betrokken bij Willem II

Als official partner bezorgt DHL eCommerce alle merchandise uit de webshop van Willem II bij supporters thuis of bij een DHL ServicePoint in Nederland. Naast deze logistieke support, bouwen we samen met de Tilburgse ploeg aan de toekomst: Willem II Betrokken is de stichting waarmee de club voetbal verbindt met de samenleving. Sleutelwoorden? Respect, educatie en gezondheid. Met zo’n team spelen we dolgraag mee.