Standaard of extra verzekerd

Support

Voor wegvervoer binnen Europa gelden de bepalingen van de internationale conventie CMR. Bij schade of verlies is de aansprakelijkheid van DHL wettelijk beperkt tot 8,33 SDR (Special Drawing Rights) per kg reëel gewicht, wat ongeveer overeenkomt met € 10 per kg.

Voor zendingen met een hoge waarde en laag gewicht kunt u een aanvullende transportverzekering afsluiten voor meer gemoedsrust!

Extra zekerheid

DHL eCommerce behandelt uw zendingen altijd met de grootste zorg, maar mocht er door omstandigheden toch iets fout gaan, dan krijgt u dankzij de transportverzekering de vervangingswaarde van de inhoud plus de transportkosten vergoed om de schade te herstellen of om het product te vervangen. Voor een heel aantrekkelijke premie bent u dan zonder eigen risico verzekerd tegen eventuele schade of verlies.

DHL eCommerce bepaalt de verzekeraar en sluit de verzekering voor u af. U boekt de verzekering per zending via onze online verzendtool My DHL Portal of u kunt ervoor kiezen om al uw zendingen te verzekeren voor een heel jaar. Zo profiteert u van een extra scherpe premie. Geïnteresseerd? Onze klantenservice of uw vaste contactpersoon helpt u hier graag mee.

Lees meer

Heb je een andere vraag?

Support