Grip op uw zendingen
Binnen de Benelux en Europa

Op deze pagina leest u welke impact de coronamaatregelen hebben op uw zendingen in de Benelux en naar de rest van Europa.

Extra hygiƫnemaatregelen
DHL chauffeur tekent voor ontvangst

Het virus verspreidt zich gelukkig niet via pakjes. Toch moeten onze DHL chauffeurs extra hygiƫnemaatregelen in acht nemen. Om besmetting via de handterminal te vermijden, tekent de DHL chauffeur voorlopig zelf voor ontvangst. Hij zal voor- en achternaam vragen en in opdracht van de ontvanger handtekenen. Ook houden we een gepaste afstand (richtlijn 1,5 meter) en vermijden fysiek contact.

Bekijk alle maatregelen

Service in Europa
Aangepaste service in meerdere landen

Door de coronamaatregelen kunnen er in sommige landen vertragingen zijn. In de meeste landen zet de bezorger een handtekening in het bijzijn van de ontvanger. Check altijd vooraf of uw zakelijke ontvanger in het buitenland open is en de zending in ontvangst kan nemen.

Nederland

Is een pakje onderweg naar een DHL ServicePoint dat gesloten is, dan proberen we het bij een ander punt af te geven. Lukt dat niet, dan gaat het pakket retour.

Altijd op de hoogte

Heeft u vragen over aanpassingen in onze service door het coronavirus? Neem dan contact op met uw accountmanager of onze klantendienst.

Klantendienst