DHL steunt 'Voor het Leuven'

Op zaterdag 9 maart organiseert OH Leuven Women - in samenwerking met DHL eCommerce en Kom op tegen Kanker - de speciale wedstrijd ‘Voor het Leuven’. Tijdens deze wedstrijd gaan we samen voor een vol stadion om zo veel mogelijk geld op te halen in de strijd tegen borstkanker. De wedstrijd tegen KRC Genk Ladies wordt gespeeld om 19:00u in het King Power at Den Dreef Stadion in Leuven. Tickets zijn vanaf nu te koop via www.ohleuven.com/voorhetleuven.

Strijd tegen borstkanker
In België krijgt 1 op 9 (!) vrouwen in de loop van haar leven te maken met borstkanker. Het is doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen in Europa. Sterker nog: iedere dag overlijden 7 vrouwen aan deze vreselijke ziekte. Ook de speelsters van OH Leuven Women ligt dit nauw aan het hart, het initiatief wordt dan ook door de gehele spelersgroep breed gesteund.

Steun voor het goede doel
Voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven. Uiteraard willen we deze wedstrijd winnen maar met ‘Voor het Leuven’ willen we vooral zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel. Voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de wedstrijd worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er een veiling van wedstrijdshirts en een loterij voor supporters. Deze opbrengsten én een groot deel van de ticketomzet komen ten goede aan Kom op tegen Kanker en worden ingezet voor onderzoek naar borstkanker.

Heel Leuven en DHL eCommerce doen mee
Om heel Leuven achter dit initiatief te krijgen start vanaf vandaag een spraakmakende campagne. De spelersgroep heeft een hartverwarmende oproep gedaan aan alle Leuvenaren om massaal naar het stadion te komen. Ook worden lokale instellingen zoals de Stad Leuven nadrukkelijk bij het initiatief betrokken. Daarnaast zakken ook heel wat medewerkers van DHL eCommerce op 9 maart af naar het King Power at Den Dreef Stadion om de actie te steunen.

Help mee in de strijd tegen borstkanker en koop jouw kaartje voor OH Leuven Women – KRC Genk Ladies. Tickets en meer informatie zijn te vinden op www.ohleuven.com/voorhetleuven.

 

Deel op social media