Waarom kiezen voor DHL eCommerce?

All-in-one ophaling

DHL eCommerce gaat voor een optimale ontzorging. Zo kunnen pakketten en palletten perfect samen worden verzonden. Al uw zendingen worden in één keer opgehaald, waarna ze met de grootste zorg worden geleverd bij uw klant.

Veelzijdige verzendtool

Onze alles-in-één-verzendoplossing biedt een pasklaar antwoord op de vraag hoe uw bedrijf pakketten en pallets efficiënt kan verzenden en opvolgen. Real-time informatie over al uw zendingen, altijd binnen handbereik. 

Één aanspreekpunt en chauffeur

Uw vaste contactpersoon en chauffeur kennen uw bedrijf en noden door en door. Zij staan elke dag voor u klaar, met een glimlach. Hoe hard we ook van innovatie houden, een persoonlijk contact blijven we garanderen.

Thuis in de Benelux
Fijnmazig en flexibel netwerk

Dankzij ons dynamisch en uniek netwerk in de Benelux kunt u genieten van een flexibele service met een hoge betrouwbaarheid. Onze 6 RegioHubs in België en 15 in Nederland zorgen ervoor dat snel schakelen een normaliteit is. Zo kunnen we in de hele Benelux dezelfde 24u service aanbieden. 

Uw gemak is onze zorg!

Start met verzenden

Wegvervoer in Europa
Één partner voor al uw zendingen

Pakketten of palletten? Naar binnen- of buitenland? DHL eCommerce staat garant voor een vlotte bezorging van uw goederen. We halen alles in één keer bij u op en leveren het snel en veilig bij uw klant, tegen een voordelig tarief. 

Perfect voor pakketten

DHL eCommerce vervoert ze in alle maten en gewichten. We sorteren piepkleine pakjes maar evengoed zware pakketten tot 31,5 kg. Standaard bedraagt de maximale afmeting 120x60x50cm (lxbxh). Toch grotere of langere stukken verzenden? Geen probleem! Voor een kleine meerprijs, gaan wij the extra mile.

Piekfijn voor palletten

Ook palletten pikken we met een glimlach bij u op. Blijft uw zending binnen de Benelux? Dan brengen we uw lege europallets zelfs bij u terug. We aanvaarden pallets tot 120x100x200 cm (lxbxh) en tot 1.000 kg (Benelux) of 750 kg (rest van Europa). Sterke palletten, maar ook een sterke service!

Veelzijdige verzendtool
Alles geregeld in een paar kliks

Met meer dan 200 jaar ervaring in de bezorging van pakketten en palletten, beschikken wij bij DHL eCommerce over een uitgebreid inzicht in het verzendproces van elk type bedrijf, variërend van kleine webshops, over KMO's tot multinationals, in eender welke sector. Dat stelt ons in staat om een efficiënte alles-in-één-verzendoplossing aan te bieden. Voor een vlotte verzending met DHL heeft u maar één ding nodig: een account op My DHL Portal.

Word nu klant en start direct met verzenden

Klimaatneutraal
Maximaal reduceren, volledig compenseren

Verzenden met DHL eCommerce, dat is klimaatneutraal verzenden. Dankzij duurzame bouwprojecten en een overstap naar elektrische voertuigen en HVO100, zetten we in op de reductie van onze CO2-uitstoot. Wat we wel nog uitstoten, compenseren we via ons GoGreen compensatieprogramma. Daarnaast gaan we – als enige in de sector – nog een stapje verder met Europese herbebossingsprojecten via Land Life Company. Kleine stappen, grote veranderingen, samen met DHL.

Lees meer over groen verzenden

Verzenden met zekerheid
Strak verpakt, veilig verzekerd

Zendingen verzekeren
Verzekerd verzonden

Kostbare goederen verzenden? Tegen een kleine meerprijs sluit u eenvoudig een aanvullende transportverzekering af. Zo slaapt u op beide oren. En uw zending? Die is verzekerd tegen schade of verlies, zonder eigen risico.

Verzeker uw zending

Zendingen verpakken
Veilig ingepakt

Hoe pakt u dat aan, uw zendingen verpakken? Als er één expert is in verpakkingstips, dan is het DHL. Een goede verpakking beschermt uw goederen en garandeert een efficiënte verzending. Wilt u echt the extra mile gaan, geef de verpakking dan een cruciale rol voor de marketing van uw bedrijf.

Onze verpakkingstips